Quantcast Slow Speed in CCE? - digitalFAQ.com Forums [Archives]
  #1  
08-02-2004, 10:07 AM
zagor zagor is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Italia
Posts: 226
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
When I use cce my speed is 0.07 now.
I remember that before was 0.5-0,8
Anyone know some trick for this.

thanks
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Site Staff / Ad Manager
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
08-02-2004, 10:08 AM
Dialhot Dialhot is offline
Free Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 10,463
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Did you use avisource ou directshowsource to read your source ?
Reply With Quote
  #3  
08-02-2004, 10:14 AM
zagor zagor is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Italia
Posts: 226
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
My script are already the same.
I use only avisource.

by
Reply With Quote
  #4  
08-02-2004, 10:19 AM
Dialhot Dialhot is offline
Free Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 10,463
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Try to add a ConvertToYUY2() at the end of the script and tell me the result.

Else give me all the parameters used in CCE (or copy the ecl file if you want).
Reply With Quote
  #5  
08-02-2004, 10:31 AM
zagor zagor is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Italia
Posts: 226
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Now , I have disable all filter.
There is on only resizing's filter, and the speed is 014-015;

byby
Reply With Quote
  #6  
08-02-2004, 10:46 AM
zagor zagor is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Italia
Posts: 226
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Now I try to add the line ConvertToYUY2()
but the cce's speed is already 0,15.

Where I can found the ecl file?

by
Reply With Quote
  #7  
08-02-2004, 10:53 AM
Dialhot Dialhot is offline
Free Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 10,463
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
If you already uncheck all fitlers, the ecl file won't tell me more.
Reply With Quote
  #8  
08-02-2004, 11:17 AM
zagor zagor is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Italia
Posts: 226
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
When, what I have to do?

by
Reply With Quote
  #9  
08-02-2004, 12:24 PM
incredible incredible is offline
Free Member
 
Join Date: May 2003
Location: Germany
Posts: 3,189
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to incredible
Typ of CPU?

Script content?
Reply With Quote
  #10  
08-02-2004, 02:15 PM
zagor zagor is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Italia
Posts: 226
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Typ of CPU?
Pentium IV - 2.8 Ghz

Quote:
Script content?
Dialhot v4
Reply With Quote
  #11  
08-04-2004, 02:57 AM
Boulder Boulder is offline
Free Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lahti, Finland
Posts: 1,652
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
See the Task Manager (CTRL+ALT+DEL) while CCE is running, maybe there is some process eating up most of the CPU cycles.
Reply With Quote
  #12  
08-05-2004, 04:26 PM
zagor zagor is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Italia
Posts: 226
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I have found the solution.
There isn't nothing problem.
I have low speed in cce only with a 1 divx that is 550 Mb and 2h long time.
I have tried, today, with a dvd to kdvd and all work (my speed is 0.9

by
Reply With Quote
  #13  
08-06-2004, 08:17 AM
Dialhot Dialhot is offline
Free Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 10,463
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by zagor
I have low speed in cce only with a 1 divx that is 550 Mb and 2h long time.
That is perhaps because you did not turn off all post-processing options in Divx decoder.
Reply With Quote
  #14  
08-06-2004, 03:24 PM
zagor zagor is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Italia
Posts: 226
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by dialhot
That is perhaps because you did not turn off all post-processing options in Divx decoder.
No, In the post-processing settings I have checked "Disable Post-Processing", and in the "Quality Settings" panel, I have checked all option
expect "Support Generic Mpeg-4".

by
Reply With Quote
  #15  
08-10-2004, 12:23 PM
J-Wo J-Wo is offline
Free Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Toronto, Canada
Posts: 454
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by Dialhot
That is perhaps because you did not turn off all post-processing options in Divx decoder.
Phil, do you think we can sticky one of your threads discussing Post-Processing settings? I am forever searching for it. I've finally found it here but perhaps it should be re-written so it's a bit more concise, rather than spread out over several posts. Thanks!
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Target Frame Speed Too Slow ? Dreagon Video Encoding and Conversion 1 09-04-2006 03:00 AM
Burning at low speed vs. high speed LeeKuid Blank Media / Burning Discs 11 12-07-2004 11:46 AM
HeadAC3he: sound is too slow? mario37000 Audio Conversion 4 07-04-2003 11:47 PM
Encoding: RGB to YUY2 is very slow? TLTw Video Encoding and Conversion 2 06-18-2003 12:52 PM
Avisynth: New Script seems to be slow Jellygoose Avisynth Scripting 8 06-03-2003 05:58 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 05:59 PM  —  vBulletin Jelsoft Enterprises Ltd