Quantcast KVCD: Subtitles Not Showing ? - digitalFAQ.com Forums [Archives]
  #1  
06-28-2003, 09:34 AM
andybno1 andybno1 is offline
Free Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Liverpool, UK
Posts: 832
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to andybno1 Send a message via Yahoo to andybno1
first here is the script:
Code:
##DLL Section ##
#
LoadPlugin("C:\Program Files\MovieStacker\Filters\MPEG2Dec3.dll")
LoadPlugin("C:\Program Files\MovieStacker\Filters\STMedianFilter.dll")
LoadPlugin("C:\Program Files\MovieStacker\Filters\asharp.dll")
LoadPlugin("C:\Program Files\MovieStacker\Filters\undot.dll")
LoadPlugin("C:\Program Files\MovieStacker\Filters\blockbuster.dll")
LoadPlugin("C:\Program Files\MovieStacker\Filters\Avisynth Subtitler.dll")
LoadPlugin("C:\Program Files\MovieStacker\Filters\Avisynth BMP Loader.dll")
#

##Defined Variables and Constants ##
#
MaxTreshold = 1.55
scd_trigger = 30 #Scene change trigger value.
nf =  0 #Current frame.
#
####

Mpeg2Source("C:\LOTR\LOTR.d2v")

Undot()
Limiter()
asharp(1.5,4)

BilinearResize(352,288,0,0,720,576)
STMedianFilter(8, 32, 0, 0 )

MergeChroma(blur(1.55))
MergeLuma(blur(0.025))
AvisynthSubtitler("C:\LOTR\Subs\","permsubs.txt")

##Dynamic Linear Adaptive Filtering and Scene Change Detection ##
#
#( Portions from AviSynth's manual )- This will apply temporalsoften to
#very static scenes, and apply variable blur on moving scenes.
#We also assign a variable - and this is why a line break is inserted:

ScriptClip("nf = YDifferenceToNext()"+chr(13)+ "nf > 2.5 ? asharp( -(fmin((nf/30), 1)), 0 ): \
TemporalSoften(2,7,7,5,2)")

#
#Scene change detection ( kwag )- If a scene change is detected, we
#blur heavily. This affects the scene before and the one after the
#scene change, thus providing a softer transition for the encoder instead
#of a sharp "spike".
#If it's not a scene change, then we just blur dynamically, depending on
#the action.

ScriptClip("nf > scd_trigger ? asharp( -2,0): asharp(0,0)")

#
#
#
BlockBuster(method="noise", detail_min=1, detail_max=10, variance=0.6, seed=5823 )

Letterbox(0,0,14,14)
AddBorders(0, 32, 0, 32)#Depends on situation. Use MovieStacker!

Limiter()

#
#
##Functions ###

function fmin(float f1, float f2){
  return (f1<f2)? f1 : f2
}

#
####
everything is linked right, but for some reason I am not getting subtitles showin when encoding, anyone see from the script if anything is wrong?
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Site Staff / Ad Manager
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
06-28-2003, 01:40 PM
kwag kwag is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico, USA
Posts: 13,537
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Did you try to put the line AvisynthSubtitler("C:\LOTR\Subs\","permsubs.txt") after the AddBorders line

-kwag
Reply With Quote
  #3  
06-28-2003, 02:20 PM
andybno1 andybno1 is offline
Free Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Liverpool, UK
Posts: 832
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to andybno1 Send a message via Yahoo to andybno1
just tried it and still no subs showin.
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HCMatic: What is it showing me? blackhawk Avisynth Scripting 1 01-31-2007 04:09 AM
KDVD: Diko + subtitles not showing mma01 Subtitles 2 06-11-2005 07:15 AM
Subtitles: Adding .srt subtitles to a KVCD movie xpronic Subtitles 13 06-12-2004 09:33 PM
Subtitles showing Japanese language support from computer? nikkuchan Subtitles 1 04-16-2004 04:46 PM
Subtitles: vobsub loads, but image not showing kev23m Subtitles 2 03-07-2004 03:44 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 03:55 AM  —  vBulletin Jelsoft Enterprises Ltd