digitalFAQ.com Forums [Archives]

digitalFAQ.com Forums [Archives] (http://www.digitalfaq.com/archives/)
-   Video Encoding and Conversion (http://www.digitalfaq.com/archives/encode/)
-   -   Video has NO SOUND? (http://www.digitalfaq.com/archives/encode/5235-video-sound.html)

Wak10 08-27-2003 08:08 AM

Video has NO SOUND?
 
hi,ive had alot of problem,s recentli but im nearly there now.my video i want to encode look,s fine,but when i load my script into toc and then load my audio in it start,s to encode useing tmpg plus but when i check a sample there is no sound????can anyone help?

Dialhot 08-27-2003 08:24 AM

Tok encode separatly audio and video. The two will be multiplexed in the final operation with bbmpeg.

So its normal to not have any sound in the sample.

PS: can you do subject with only ONE "?" ? It's enought.

Wak10 08-27-2003 08:32 AM

thankyou.
 
thank,s for that.so tok will encode the film first and when the film is done bbmeg will add the sound.is that right?thankyou for you advice. :)

Dialhot 08-27-2003 08:49 AM

There is two way :
- do the audio yourself, give the name of the mp2 to tok and it will do the video and then muxed with the audio.

or

- ask to tok to do the audio. It first does the audio, then the video, and finnaly muxes the two streams together.

Wak10 08-27-2003 09:24 AM

I tried it.
 
I tried putting the audio i did myself into toc then it started makeing sample,s but after it finished makeing samples the bbmpg (avi2mpeg2)screen popped up and did nothing.and when i tried to put a file into that it wouldn,t take anything?i must have the setting,g wrong.which way would you reccomend and how would you do it?thank,s :wink:


All times are GMT -5. The time now is 03:18 AM  —  vBulletin Jelsoft Enterprises Ltd

Site design, images and content © 2002-2022 The Digital FAQ, www.digitalFAQ.com
Forum Software by vBulletin · Copyright © 2022 Jelsoft Enterprises Ltd.