Quantcast Power calibration error trying to copy a disc ? - digitalFAQ Forum
  #1  
01-19-2006, 08:08 AM
d.smyth d.smyth is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: , , United Kingdom.
Posts: 52
Thanked 0 Times in 0 Posts
whats a power calibration error ?
i keep getting it when i try to copy a disc,
can anyone help,
thanks
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
01-19-2006, 08:16 AM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is online now
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 8,516
Thanked 1,397 Times in 1,227 Posts
Either the disc is dirty, the blanks are no good, the drive is dirty, or the drive is dead. Usually it's simply a bad disc.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- Find television shows, cartoons, DVDs and Blu-ray releases at the TVPast forums.
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
JVC DR-MH30 'Loading' error, power problem? Anaksanamune Video Hardware Repair 7 11-16-2013 03:22 PM
Computer monitor calibration software manthing Videography: Cameras, TVs and Players 3 02-07-2012 07:36 AM
Player can't read disc anymore? BD-R 25GB movie disc error kpmedia Blank Media 0 12-07-2010 11:45 PM
Power Calibration Error, is my burner dying ? Pepeart Blank Media 4 09-30-2005 09:04 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 12:17 AM