Quantcast Removing Buttons in Nero VisionExpress - digitalFAQ Forum
  #1  
06-28-2005, 07:38 AM
cptdunsal cptdunsal is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: , , .
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Can someone explain to me how I can remove the buttons in the menu option of Nero VisionExpress so its only text. Assuming it can be done at all.
Thanks for the help.
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
06-28-2005, 10:31 AM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 11,930
Thanked 2,171 Times in 1,871 Posts
Don't think it can be done.
Nero Vision is newbieware. No options, which is often bad.
I would suggest using other authoring software.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- For sale in the marketplace: TBCs, workflows, capture cards, VCRs
Reply With Quote
  #3  
06-28-2005, 10:33 PM
wayshway wayshway is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Walnut Creek, CA
Posts: 100
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to wayshway
It can't be done. I've been using Nero until I get some better software. Just play with it. I'm sure you'll find a button that's workable.

Bobby
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Removing split screens from credits lordsmurf Edit Video, Audio 5 07-16-2006 05:08 PM
Nero 6.6 problems MagnificentMarcus Copy DVDs, Duplicate, Replicate 8 03-03-2006 03:32 AM
Verification with Nero 6 MagnificentMarcus Blank Media 10 09-13-2005 05:57 PM
Old Nero Version dminches Author, Make Menus, Slideshows, Burn 1 12-08-2004 12:56 PM
Merging clips and removing commercials mlaviolette Encode, Convert for discs 5 11-12-2004 05:11 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 05:48 PM