Quantcast DVR stopped recording boomerang - digitalFAQ Forum
  #1  
09-14-2008, 07:50 AM
Tranzor Tranzor is offline
Free Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 92
Thanked 0 Times in 0 Posts
Can any one help me out with this one? I have it set to record thundarr on Boomerang. I have it keep all episodes and record new and repeats. Early this month it stopped doing that and it no longer records the show at all, despite it showing that everything seems ok.

Yes I have more than enough room. I also reset the dvr (deleted show and then re-added it) to try again with failed results. Other channels for other shows I record, still record fine.

It also does not seem to be a copy protection issue because if the show is playing on boomerang and I hit the record button it works without flaw.


So can anyone tell me what kind of wacky scrrew up is going on?
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
09-14-2008, 12:29 PM
debwalsh debwalsh is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Lansdale, PA, USA.
Posts: 58
Thanked 0 Times in 0 Posts
Could it be that the episodes airing are already in the DVR? My DVR won't automatically re-record a show, so I check the skipped shows every few days to make sure that nothing I want is being skipped.
Reply With Quote
  #3  
09-14-2008, 02:49 PM
Tranzor Tranzor is offline
Free Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 92
Thanked 0 Times in 0 Posts
No, I only have 4 eps in here, the rest I burned out and it has not recorded anything else. One site mentioned to fully unplug it and
have the system do a full reset. There is one ep I wanted to get from boomerang's airing which did not show the first time around.
Reply With Quote
  #4  
09-14-2008, 05:23 PM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 11,140
Thanked 1,983 Times in 1,710 Posts
Can you record with a DVD recorder for temporary, while you figure it out?

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- Find television shows, cartoons, DVDs and Blu-ray releases at the TVPast forums.
Reply With Quote
  #5  
09-15-2008, 12:23 AM
debwalsh debwalsh is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Lansdale, PA, USA.
Posts: 58
Thanked 0 Times in 0 Posts
You could try doing a manual record in that time slot - that will override the DVR checking for whether it recorded the episode or not. At least I've found that to work with my DISH DVRs.
Reply With Quote
  #6  
09-15-2008, 06:25 AM
Tranzor Tranzor is offline
Free Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 92
Thanked 0 Times in 0 Posts
I am just curious why it stopped at all? It is not the end of the world and everything else set on the stupid thing records fine. I will just keep doing the manual record until boomerang airs the ep I need
Reply With Quote
  #7  
09-17-2008, 09:51 AM
Tranzor Tranzor is offline
Free Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 92
Thanked 0 Times in 0 Posts
Just as fast as this problem occured, at least going by what the dvr was telling me last night, the problem should be solved. Will know later--
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recording time on DVD-R? genebender Blank Media 1 02-08-2009 12:14 PM
MP3 recording question!!!!!! MOTUfan Edit Video, Audio 2 11-21-2005 05:17 PM
The history of recording tv lordsmurf Videography: Cameras, TVs and Players 3 06-28-2005 01:23 PM
DVD Recorder, recording problems... help!? emokid Capture, Record, Transfer 11 06-15-2005 05:00 PM
ATI MMC8.1 Stops recording Jeffcar11 Capture, Record, Transfer 1 08-19-2004 05:06 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 12:39 AM