Quantcast SDI signal to multiple monitors? - digitalFAQ Forum
  #1  
02-14-2017, 02:04 PM
ottoj ottoj is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hi,

We got application to host an event. Where is being filmed and the feed from the cameras and sent to a studio using this sdi over fiber extenders. So, I'm sure I'll have to look at the throughput of each stream and figure out how to handle that sort of data flow through fiber channel. Are there capture cards that support more than one channel of input?

Thanks
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
12-13-2017, 06:26 PM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is online now
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 8,138
Thanked 1,324 Times in 1,170 Posts
I'm curious why you linked this card in your post: https://www.bhphotovideo.com/c/produ...3167/KBID/4166
if you didn't seem to know the card existed.

As such the questions seems like spam, which is why it was never answered.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- Find television shows, cartoons, DVDs and Blu-ray releases at the TVPast forums.
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using VGA or DVI for LED-based monitors? VideoTechMan Computers 2 01-13-2016 06:06 PM
Two 23" Computer monitors best way to go? rocko Project Planning, Workflows 5 08-28-2014 08:47 AM
Best LCD monitors for video editing? via Email or PM Videography: Cameras, TVs and Players 1 06-30-2012 08:38 AM
Do I lose PQ advantage switching signal from s-video to RCA in signal path ? Mejnour Project Planning, Workflows 4 02-01-2012 05:12 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 01:36 AM