Quantcast Sony SVO-5800 tape is stuck? - digitalFAQ Forum
  #1  
10-27-2020, 01:28 PM
dllep90 dllep90 is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Help! I'm getting an "er 09", and can't eject the tape. Anyone know what i can do?
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
10-27-2020, 01:40 PM
latreche34 latreche34 is online now
Free Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,060
Thanked 144 Times in 135 Posts
Look for the service manual, I'm pretty sure there is a copy right in this forum.
Reply With Quote
  #3  
10-27-2020, 02:07 PM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is online now
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 9,968
Thanked 1,695 Times in 1,473 Posts
Quote:
Originally Posted by latreche34 View Post
Look for the service manual, I'm pretty sure there is a copy right in this forum.
Here: Service Manual for Sony SVP-5600P, SVO-5800P VCR [DOWNLOAD]

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- Find television shows, cartoons, DVDs and Blu-ray releases at the TVPast forums.
Reply With Quote
  #4  
10-27-2020, 03:47 PM
dllep90 dllep90 is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thank you. I found the instructions to manually remove the tape which i did, but the error code still shows.

Attached is the image with the error info. I'm getting the sub-code 821, but i see no explanation of "possible failure" (unless the possibilities are the same as the ones given for sub-code 221?) or any advice later on in the manual as to how to fix it.

Does this mean i need to give it in to service (where??)? Is it a goner?

Reply With Quote
  #5  
10-27-2020, 05:29 PM
dllep90 dllep90 is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sorry i just learned how to properly attach images. Here it is

Error.JPG


Reply With Quote
  #6  
10-27-2020, 10:50 PM
latreche34 latreche34 is online now
Free Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,060
Thanked 144 Times in 135 Posts
It indicates a mechanical failure in the threading sequence, It could be a dirty mode switch or broken cam gear, If you have no clue about what I said that means it's a goner.
Reply With Quote
  #7  
10-28-2020, 11:46 AM
dllep90 dllep90 is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
I see... Are there no people who repair these things?
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to re-spool stuck tape in AG-1980P? lordsmurf Video Hardware Repair 11 11-20-2020 08:49 AM
Aiwa HV-MX100 tape stuck? darko886 Video Hardware Repair 4 06-14-2020 05:53 AM
Tape Stuck in Beta player ragu0012 Video Hardware Repair 2 06-08-2017 08:59 AM
Hi8 Tape stuck - Is there any way to fix this? DeeSeven Capture, Record, Transfer 5 04-23-2014 04:42 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 09:14 PM