Quantcast Datavideo TBC-1000 has no color bars? - digitalFAQ Forum
Go Back    Forum > Digital Video > Video Hardware Repair

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1  
04-01-2014, 02:54 PM
videonut videonut is offline
Free Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 59
Thanked 2 Times in 2 Posts
Datavideo tbc 1000 does not generate color bars. Is that normal or it needs to be repaired? TBC 100 does.
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
04-02-2014, 06:27 AM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 9,643
Thanked 1,641 Times in 1,423 Posts
The TBC-1000 (and TBC-100) -- maybe all the DataVideo TBCs -- do not generate color bars.
It does not need to be repaired, no.

And honestly, color bars are not really needed. You can use many test patterns on your own, for the TBC input, if needed.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- Find television shows, cartoons, DVDs and Blu-ray releases at the TVPast forums.
Reply With Quote
  #3  
04-02-2014, 09:24 AM
videonut videonut is offline
Free Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 59
Thanked 2 Times in 2 Posts
I can see a grainy color bar when turned on for a second and after that it disappears.
Thank you for advice.
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Datavideo TBC-1000 discontinued? tomr Restore, Filter, Improve Quality 1 10-10-2013 09:42 PM
Best way to test DataVideo TBC-1000? cc4npg Capture, Record, Transfer 3 07-16-2011 01:41 AM
Datavideo TBC-1000 and SignVideo DR-1000 for sale [SOLD] Northpole Marketplace 2 02-15-2011 01:36 AM
DataVideo TBC-1000 vs TBC-4000 via Email or PM Restore, Filter, Improve Quality 1 03-25-2010 07:24 PM
DataVideo 100 or 1000? Which TBC version? manthing Restore, Filter, Improve Quality 4 07-13-2005 03:54 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 10:32 PM