Quantcast Capturing troubles: skipped frames, audio slowdown? - digitalFAQ Forum
Go Back    Forum > Digital Video > Video Project Help > Capture, Record, Transfer

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1  
10-11-2012, 02:37 PM
Jpass992 Jpass992 is offline
Free Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 126
Thanked 10 Times in 10 Posts
Hi everyone,
Been trying to do some capturing with a JVC HR S6900U and a Panasonic AG 1980. Been running everything into a Hauppauge HVR 950 via s Video and into Roxio 2009. The problem I'm having is that some of the time that I'm recording, I'm getting skipped frames sometimes, and other times, the video frames aren't dropped but the audio seems to slow down a bit. Whats up with this?
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Troubles with ATI drivers, crashing ATI MMC! Audio drivers? LFonseca Capture, Record, Transfer 4 05-03-2015 02:41 PM
Capturing 15mbps MPEG-2 in ATI MMC, have dropped frames? volksjager Capture, Record, Transfer 3 06-12-2014 03:25 PM
Decklink Studio - VHS capture (audio pops+black frames) joakim Capture, Record, Transfer 3 11-25-2012 05:36 PM
Virtualdub with audio preview dropping frames Spektre Capture, Record, Transfer 5 07-16-2012 04:30 PM
Canopus ADVC110 troubles, dropped frames Jpass992 Capture, Record, Transfer 4 06-20-2012 11:58 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 03:49 AM