Quantcast Dead ATI All in Wonder - digitalFAQ Forum
  #1  
06-15-2005, 03:10 PM
allaboutduncan allaboutduncan is offline
Premium Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 200
Thanked 1 Time in 1 Post
LS

I think what may be causing some of the issues with the tapes and such is my AIW card. Tried to cap some stuff tonight and the image was flickering and vert. scrolling.

After trying new cables, direct connect, different source, etd. I unplugged the purple input hub from the video card and the black screen in the AIW still jumped and showed occasional static.

TV Tuner caps are just fine. I think the Video input is shot.

What about the AIW 9600 as a replacement?
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
06-15-2005, 04:36 PM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 11,917
Thanked 2,170 Times in 1,870 Posts
Sounds good to me. Buy it.
Sure it's not just drivers gone bad?

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- For sale in the marketplace: TBCs, workflows, capture cards, VCRs
Reply With Quote
  #3  
06-15-2005, 11:59 PM
allaboutduncan allaboutduncan is offline
Premium Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 200
Thanked 1 Time in 1 Post
I'll try drivers first, as it will be a few weeks before I have the $ to get a new card, but I don't think so. It's just started happening and the computer is barely even rebooted. I turned it off and left it off for a bit and back on, same problem. The main reason I think it's hardware is because the TV Tuner is fine and the S-Video and Composite are noisy.
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Drm100 - its dead jim manthing Capture, Record, Transfer 4 05-23-2007 01:41 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 12:45 AM