Quantcast Audio level meter problem in VirtualDub - digitalFAQ Forum
  #1  
04-01-2015, 02:21 PM
Mejnour Mejnour is offline
Free Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 275
Thanked 12 Times in 12 Posts
I would like to know if anyone had ever experience problem with the audio level meter in virtuldub?

Sometime I get problem with the audio.

I am dubbing some tape and suddently the audio level meter freeze...

Basically the bar in one channel stay stuck at Max and the other bar is absent from the channel.

Whatever I close virtualdub or reboot the PC, I stay stuck with this problem.

Any ideas about what is going on?

Thanks
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
04-04-2015, 08:01 AM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is online now
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 11,763
Thanked 2,149 Times in 1,849 Posts
I found the audio level meter to be mostly useless. It's very crude. I'd rather capture a sample, and open it in Sound Forge to see the waveforms.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- For sale in the marketplace: TBCs, workflows, capture cards, VCRs
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with ATI TV Wonder 600 USB in VirtualDub - no audio? Zoink187 Capture, Record, Transfer 7 07-21-2014 04:26 AM
Audio recording level varies in ATI 600 USB metaleonid Capture, Record, Transfer 2 10-03-2013 09:28 PM
Video color matching problem with VirtualDub!? Mejnour Restore, Filter, Improve Quality 6 01-31-2013 01:22 AM
HR-S8600EU low audio output level? (JVC VCR) Tomas84 Video Hardware Repair 1 11-28-2012 07:10 PM
Problem with Virtualdub when filtering... jrodefeld Restore, Filter, Improve Quality 1 10-02-2011 04:59 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 02:49 AM