Quantcast RFI Problem Solved!..Not ATI AIW 9600XT Fault! - digitalFAQ Forum
  #1  
06-06-2015, 06:42 AM
rocko's Avatar
rocko rocko is offline
Premium Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 463
Thanked 14 Times in 14 Posts
I Finally narrowed it down to S-Video OUT from (NEW) Mitsubishi HS-HD 2000U to S-Video IN to AV-TOOLBOX 8710....This is the area in (MY SYSTEM/ENVIRONMENT) that is most sensitive to this problem...No matter how many different "High Quality" S-Video Cables I Tried,...I Had to put Radio Shack RFI Choke Coils around it..and the more I applied, The more the Video Noise Pest went away!..After all that, I found that ATI MMC Video Soap Combo Filter1 @78% (or more) also further reduced this pest!

Last edited by rocko; 06-06-2015 at 06:43 AM. Reason: add
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATI All-in-Wonder 9600XT and Windows 7 works! NJRoadfan Capture, Record, Transfer 7 11-16-2020 01:00 AM
My ATI 9600XT custom dongle mounting! rocko Project Planning, Workflows 1 04-04-2015 06:42 AM
"Wavy Lines" Problem when capturing videos to computer [SOLVED] rocko Capture, Record, Transfer 3 04-05-2012 04:40 AM
JVC DR-MH30 problem, eject stuck? [Solved] lordsmurf Videography: Cameras, TVs and Players 0 12-25-2009 01:59 AM
Can't capture AVI at 720x480 with ATI 9600XT? Shadow Capture, Record, Transfer 3 01-10-2005 09:54 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 10:50 PM