Quantcast QTGMC error "Script error: MDegrain1 does not have a named argument "lsb" - digitalFAQ Forum
Go Back    Forum > Digital Video > Video Project Help > Restore, Filter, Improve Quality

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1  
01-31-2020, 12:29 AM
cbehr91 cbehr91 is offline
Free Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 79
Thanked 6 Times in 6 Posts
I'm really at a loss with this one. Out of the blue I am getting errors on my script with QTGMC I think related to SMDegrain, but nothing has changed. Just to be safe (or maybe I nuked it further) I downloaded the latest version of QTGMC as well as the new versions of all the core and optional plugins (for SMDegrain as well) and deleted all the old version. Anyway, the error I get is this attached.

EDIT: Apparently, I neglected to upgrade mvtools and nnedi3. All is well now. Admin/mod please delete if necessary.


Attached Images
File Type: jpg HELP!.jpg (30.4 KB, 3 downloads)

Last edited by cbehr91; 01-31-2020 at 01:11 AM.
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Troubleshooting error with Canopus ADVC-1000 - " gideonkennedy Capture, Record, Transfer 0 10-22-2018 04:12 PM
FS: Aluminum cutting blocks for 8mm-1/8"-1/4"-1/2" tape repair [SOLD] juhok Marketplace 1 12-25-2017 06:35 AM
"No TV Tuner Device" error with CMC Hampton80 Capture, Record, Transfer 2 10-05-2013 01:50 PM
For Sale: JVC DR-MV1S (with "Loading" Error), DVD recorder tlstage Marketplace 4 05-25-2011 11:54 AM
Disable VLC media player's "Rebuild font cache" error message admin Videography: Cameras, TVs and Players 1 02-03-2011 10:12 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 07:25 AM