Quantcast Avisynth System exception, Access Violation on MVTools? - digitalFAQ Forum
Go Back    Forum > Digital Video > Video Project Help > Restore, Filter, Improve Quality

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1  
02-10-2022, 06:40 AM
32pennies 32pennies is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2021
Location: Indiana
Posts: 22
Thanked 0 Times in 0 Posts
I keep getting the System execption - Access Violaton on line 10 which uses MVTools 1 and DeBlock. It is supposed to be a motion compensated deblocking script that I got from the deblock wiki and modified. Ive already tried updating Avisynth+, loadplugin, loaddll, checking the arch, and more. Can anyone help me.


Attached Images
File Type: jpg 5B0132B0-9F3B-456F-8F74-8674486CFDB0.jpg (44.8 KB, 11 downloads)
File Type: jpg 9142305E-7883-41A6-A3BE-730C6CE3EF82.jpg (26.1 KB, 5 downloads)
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
02-10-2022, 07:43 AM
themaster1 themaster1 is online now
Free Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 295
Thanked 72 Times in 58 Posts
i don't know avisynth+ much but have you loaded mvtools ? And i see a couple of misplaced filters in your script aswell
Reply With Quote
  #3  
02-10-2022, 09:15 AM
32pennies 32pennies is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2021
Location: Indiana
Posts: 22
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by themaster1 View Post
i don't know avisynth+ much but have you loaded mvtools ? And i see a couple of misplaced filters in your script aswell
I think avisynth+ is the same execpt it is actually being developed and it can do 64 and 32bit plugins. I have tried to load the plugin and use loaddll like I said in my post. What are the misplaced filter? I might try windows xp compatibility mode because it forces it to get admin privileges.
Reply With Quote
  #4  
02-10-2022, 12:47 PM
lollo2 lollo2 is offline
Free Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Italy
Posts: 459
Thanked 123 Times in 106 Posts
You need to do one step at the time. In your script to better degug:
1- use avisynth 2.6 32-bit
2- load only the plugins needed, not all dlls (btw, MVCompensate refers to old MVTools (http://avisynth.org.ru/mvtools/mvtools.html)
3- just do this operation (no other filtering, no coancatenate Deblock():
Code:
loadPlugin(...)
MPEG2Source(...)
MVCompensate(...)
and report the error

A channel on S-VHS / VHS capture and AviSynth restoration https://bit.ly/3mHWbkN
Reply With Quote
  #5  
02-10-2022, 01:08 PM
32pennies 32pennies is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2021
Location: Indiana
Posts: 22
Thanked 0 Times in 0 Posts
Why should I report the error if old MVTools is no longer developed?
Reply With Quote
  #6  
02-10-2022, 05:32 PM
lollo2 lollo2 is offline
Free Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Italy
Posts: 459
Thanked 123 Times in 106 Posts
Because you wrote
Quote:
Can anyone help me.
If you do not wish anymore any help, fine for me...

A channel on S-VHS / VHS capture and AviSynth restoration https://bit.ly/3mHWbkN
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Premium Members: How to Get FTP Access [FAQ] admin General Discussion 2 03-13-2014 09:53 PM
How to setup your remote access key in WHM Brent cPanel WHM 0 09-03-2013 06:56 PM
Access menu without remote on JVC S-VHS VCR ? via Email or PM Videography: Cameras, TVs and Players 1 03-26-2010 09:03 PM
Access the other Windows account without password? manthing Computers 5 03-26-2010 02:02 PM
Transfer old system to new system couldbe Computers 1 03-22-2004 11:00 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 02:37 PM