Quantcast Trouble with TBC...HELP! - digitalFAQ Forum
  #1  
01-14-2006, 04:30 AM
Tom_n_Jonna Tom_n_Jonna is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Montgomery, Alabama, USA.
Posts: 58
Thanked 1 Time in 1 Post
Hi guys...yet another question.

Here's en equipment description. I have a PrimeImage TBC/Freeze II, model. Its funtions include video, setup, and chroma/advamced chroma level adjustments, Auto Gain Control, Hue, selections between field and frame freeze, low and high level detail enhancement. Y/C delay, field/frame strobe, rate of strobe, horizontal and burst phase, and a comb filter.

OK, now I'm trying to transfer some VHS-based stuff to DVD. My VHS stuff is all copy protected (like Disney stuff).

My problem that it appears the TBC isn't overcoming the copy protection. When I play the video through the TBC the screen jumps sporadically. Each time it jumps, the field freeze indicator light comes on.

How can I overcome this? PrimeImage is supposed to be some pretty good equipment.

Look forward to hearing back.

Tks...Tom

Cheers...Tom
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
01-20-2006, 02:18 PM
cp32 cp32 is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 255
Thanked 1 Time in 1 Post
videostabilizer will fix that. removes macrovision from Disney tapes too.

I recommend the RX II . I ve had nothing but good luck with mine.first one lasted 8 yrs. It runs on a 9 volt battery. usually cost 30 -40 .00
Works with most dvdrecorders too ,except zenith . Easy fix there. Vhs to vhs then to dvd ( wink).

Recorders I do it works with. which I ve rented in the past :
Philips
Panasonic
sanyo
Reply With Quote
  #3  
01-20-2006, 02:38 PM
tek tek is offline
Invalid Email / Banned / Spammer
 
Join Date: Jun 2005
Location: Athens, TN, USA.
Posts: 14
Thanked 0 Times in 0 Posts
It also works with RCA. I can personally vouch for that one!
Reply With Quote
  #4  
01-21-2006, 12:39 AM
Tom_n_Jonna Tom_n_Jonna is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Montgomery, Alabama, USA.
Posts: 58
Thanked 1 Time in 1 Post
Wow...Tks Guys!!

Cheers...Tom
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Frame rate trouble in DVD Architect Reading Bug Encode, Convert for discs 15 12-31-2009 01:39 PM
Trouble with v1900 AIW, ATI shut itself down? Tom_n_Jonna Capture, Record, Transfer 2 06-21-2007 08:51 PM
Question concerning tv problem trouble shooting stoogedog Videography: Cameras, TVs and Players 2 08-03-2006 03:20 PM
Having some trouble... Daniel Capture, Record, Transfer 9 06-06-2005 10:25 AM
Having login trouble? (IE5,IE6) Here’s the fix... admin General Discussion 0 04-19-2004 03:32 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 03:32 PM