Quantcast Avisynth Script Error in TOK - digitalFAQ.com Forums [Archives]
  #1  
11-30-2003, 03:22 PM
Max0d Max0d is offline
Free Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I have had some luck in the past with encoding DivX to KVCD, however, I used a very simple script made with moviestacker using just the default lines it gives. However, now I understand the process a little more I have tried copying other scripts from this site. But when I do, and load the script into ToK, instead of telling me the length of the movie and the resolution in the script, it tells me that there are 240 frames, resolution 976x56, and only 10 seconds wrong. I have tries lots of scripts from the guides, and from this board and I am going crazy trying to figure out what I am doing wrong. I would grateful if anyone can shed some light on my problem.

P.S. sorry if this sounds like a complete noob thread
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Site Staff / Ad Manager
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
11-30-2003, 03:26 PM
bigggt bigggt is offline
Free Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: IamCanadian
Posts: 848
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hi look under the video tab in tok or load it into virtualdub and it will tell you the error you have
Reply With Quote
  #3  
11-30-2003, 03:44 PM
Max0d Max0d is offline
Free Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thanks for the help. I know it would be something really obvious. It was something about and invalid PCM audio stream. So I seperated the audio and video, and then ran the script in WMP and the video played fine. So then ran the audio through ac3fix and headache for a suitable mp2 file which I can multiplex in BBmpeg later.
Reply With Quote
  #4  
11-30-2003, 04:53 PM
bigggt bigggt is offline
Free Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: IamCanadian
Posts: 848
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
No problem,for future AC3 problems you can just add ,false to the avisource line like this

Code:
AviSource("PATH\NAME.avi",false)
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avisynth: Floating point error with MA script? Deeja Avisynth Scripting 2 01-26-2004 04:27 AM
TMPGEnc: Not supported error in avisynth script bigggt Video Encoding and Conversion 6 01-02-2004 10:54 PM
Avisynth: Optimal Script error? black prince Avisynth Scripting 1 07-09-2003 04:43 PM
Avisynth: Error with the optimize optimal script? audioslave Avisynth Scripting 6 07-01-2003 09:50 PM
KVCD: AviSynth Script Error? Frunobulax Video Encoding and Conversion 4 04-04-2003 01:20 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 06:50 PM  —  vBulletin Jelsoft Enterprises Ltd