Quantcast TMPGEnc: Video Encoding Black, Picture Missing - digitalFAQ.com Forums [Archives]
  #1  
02-20-2004, 05:40 PM
desoto117 desoto117 is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hello im new here but not kind of new to tmpgenc. Everytime i try to encode a movie it encodes the whole movie but at the top of tmpgenc its says 49percent done. Its suppose to be 100percent . After it encodes the whole movie it just go black then starting encoding black. I wish i could give you screenshots of my problem. I think my problem is that i download tmogenc so much, i think they banned me from using it correct or something. CAn somebody please help me.? I think if i clean out my register with tmpgenc i can use tmpgenc correctly.By the Way i tried different version of tmpgenc and sttill the same problem. I tried changing the settings to the settings i have on my other computer that have tmpgenc and still had the same problem.CAn somebody please help me?thanxx
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Site Staff / Ad Manager
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
02-23-2004, 04:17 AM
mistermickster mistermickster is offline
Free Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Blighty, PAL Land
Posts: 133
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Couple of things to try.

What are you encoding from, DVD rip, .avi, capture?

Load your video source into VDub and scroll to the end, is the runtime correct ?

I have had this problem before, and it was caused by my DVD2AVI project file. I re-ran it, and everything was Ok, no need to re-install TMPGEnc etc.
__________________
MisterMickster
Reply With Quote
  #3  
02-23-2004, 03:02 PM
fabrice fabrice is offline
Free Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Madrid-Spain
Posts: 515
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hi,

If I remeber correctly, I had this problem when I directly convert a avi with VBR audio.
To correct this, just go in Settings/Advanced/source Range, and select all the movie.

Salu2
Fabrice
Reply With Quote
  #4  
02-28-2004, 08:00 AM
desoto117 desoto117 is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
thanks guys but it didnt work, it happens to all my movies. I think the problem is that i messed around with settings and now its all messed up.Everytime i download another or the same version, the settings are the same. How do i completely get rid of tmpgenc on my computer so i can have a fresh start with a new tmpgenc?.......thanks you guys really much who responded
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TMPGEnc: Video black and white with a 45 degree slant Ash123 Video Encoding and Conversion 3 11-23-2003 08:23 AM
KVCD: the picture has BIG black borders? Reno Video Encoding and Conversion 9 05-19-2003 07:24 PM
Encoding: Black bards at top/bottom of video? jorel Video Encoding and Conversion 0 02-22-2003 03:39 AM
TMPGEnc: Video jerking, seems to be frames missing? theskid Video Encoding and Conversion 0 09-06-2002 11:54 AM
try to convert in TMPGenc, but I get black video? twobit326 Video Encoding and Conversion 10 08-12-2002 08:30 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 10:18 PM  —  vBulletin Jelsoft Enterprises Ltd