Quantcast Off-Topic: Firefox - digitalFAQ.com Forums [Archives]
  #1  
11-12-2005, 03:20 PM
viuda viuda is offline
Free Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 314
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hola,

no puedo entrar en http://www.kvcd.net/ con Firefox 1.0.6: ¿alguien sabe por qué?

Sin embargo, sí con IE6, aunque parece que la web está optimiza para 1600x1200.

Saludos
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Site Staff / Ad Manager
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
11-12-2005, 03:23 PM
kwag kwag is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico, USA
Posts: 13,537
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hola viuda,

Clirea tu cache en Firefox

-kwag
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firefox 2 is out ! Dialhot Computers 12 12-16-2006 07:52 AM
IE inside FireFox??? rds_correia Computers 15 03-21-2006 07:01 AM
New Firefox 1.5.0.1 rds_correia Computers 5 02-05-2006 11:51 AM
New Mozilla Firefox 1.0PR rds_correia Computers 22 12-02-2004 11:32 AM
Firefox 0.9 RC now available kwag Computers 7 06-29-2004 11:37 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 07:56 PM  —  vBulletin © Jelsoft Enterprises Ltd