Quantcast Little Problem Logging in to the Forum - digitalFAQ.com Forums [Archives]
  #1  
10-16-2003, 10:48 PM
rendalunit rendalunit is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: san jose, Ca
Posts: 1,148
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I log in like usual and then I have to log in again and no new posts are showing

I have the cookies "un-blocked" for this site so I'm not sure what's going on
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Site Staff / Ad Manager
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
10-16-2003, 10:51 PM
kwag kwag is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico, USA
Posts: 13,537
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hi ren,

Refresh the forum page before your first log in.
This has happened to me in the past, so I always refresh the forum page before logging in.

-kwag
  #3  
10-18-2003, 11:42 AM
rendalunit rendalunit is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: san jose, Ca
Posts: 1,148
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
This problem is now consistent- even after I refresh the page I guess if no one else is having that trouble it must be some settings in my browser or something
  #4  
10-18-2003, 11:49 AM
vhelp vhelp is offline
Free Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,009
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hi ren pal..

I'm not seeing this problem (and I usually have problems hehe )
but, all is well on my end here in NY !!

PS: I had missed your old avator (the doggy)

-vhelp
  #5  
10-18-2003, 12:30 PM
kwag kwag is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico, USA
Posts: 13,537
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hi ren,

Clear you browser's "cache" and "history".

-kwag
  #6  
10-18-2003, 01:41 PM
rendalunit rendalunit is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: san jose, Ca
Posts: 1,148
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hey kwag,

I cleared the history and I think that fixed the problem. I can't find the 'clear cache' button in mozilla- anyone know how to do that?

Vhelp, I missed my doggy avatar too- the Crow and the gun got old really quick! ;D

Thanks,
ren
  #7  
10-18-2003, 02:03 PM
vhelp vhelp is offline
Free Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,009
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
.
.
It's:

* Tools
* Internet Options
* General
* Clear History

or,

* Explorer
* locate your Netscape folder, then
* your Users folder, then
* other folders, usually mail or whatever your named it (user name or else
...something else

But, I wouldn't mess the the 2nd option, becuase you would end up deleting
your mail and that would be a no-no !!

There is one more folder somewhere's, but it escapes me. This one I do
remember deleting the contents, had about 4k itmes of files in it, and was
in the megabytes of space.. maybe 100mb I think. Only remember how
much new space I got back. I think it was where most of my cookies was.
Only problem was that I had to re-log in to all my forums and whatnots,
and I had a bit of a time w/ remembering my passwords

Good luck,
-vhelp
Closed Thread




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where is the diko forum? mma01 Video Encoding and Conversion 4 04-23-2005 07:25 AM
Finally I undestood what is the problem of portuguese forum Dialhot Off-topic Lounge 32 10-28-2004 10:57 AM
Forum transfer kwag Off-topic Lounge 0 10-07-2003 10:28 PM
KVCD: Why Isn't there a Help forum here? corwin1 Off-topic Lounge 6 08-20-2003 11:37 PM
Forum re-structured. kwag Off-topic Lounge 0 07-26-2002 12:32 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 05:23 AM  —  vBulletin Jelsoft Enterprises Ltd