Quantcast KVCD Seemed to Have Encoded Fine but there is No Audio? - digitalFAQ.com Forums [Archives]
  #1  
08-18-2003, 07:11 PM
stonedandhappy stonedandhappy is offline
Free Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I've just encoded my first kvcd with tmpgenc and the kvcd template from here.

It seemed to have encoded fine but there is no audio at all.

Am i doin something wrong?
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Site Staff / Ad Manager
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
08-18-2003, 07:18 PM
kwag kwag is offline
Free Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico, USA
Posts: 13,537
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by stonedandhappy

Am i doin something wrong?
No. Nothing wrong.
Now you have to encode your audio.
Please look at the guides available on the main portal at www.kvcd.net
Look on the right side, under "Articles".

-kwag
Reply With Quote
  #3  
08-18-2003, 07:36 PM
stonedandhappy stonedandhappy is offline
Free Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thanks kwag
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KVCD: Screwy video - kinda jumpy, but audio was fine? EnNiS Players, DVRs, Media Centers 15 06-25-2004 03:29 AM
KVCD plays fine with software, but strange problem with APEX DVD player? trioptic Players, DVRs, Media Centers 5 05-06-2004 04:11 AM
Should vcd audio be encoded as 44kHz or 48kHz? Sykes Audio Conversion 17 06-25-2003 09:37 AM
KVCD: Choppy audio playback on dvd player but plays fine on pc? mugen Video Encoding and Conversion 3 03-17-2003 10:26 PM
KVCD backup fine, then plays like fast forward? FYKMA Video Encoding and Conversion 1 08-22-2002 07:39 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 04:11 AM  —  vBulletin Jelsoft Enterprises Ltd