Quantcast JVC multi brand remote for S-VHS VCR? - digitalFAQ Forum
  #1  
05-26-2015, 11:35 AM
lojelo5 lojelo5 is offline
Free Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 26
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hi and thanks for any advice and help with this.

I am currently using my friends JVC HRS-7722 vcr but have no remote I just want to see what settings are in the menu because I am having a few problems with the player it keeps turning the TBC/NR back on when I've manually turned it off this is causing me a few problems when capturing video's with them being slightly jumpy.

I want to know which multi brand remote is best to use with this vcr cheaper the better because he does have the remote just can't find it. I did ask JVC would this work and they said yes but not all the functions but wouldn't tell me which functions.

PQ11534

asked about this one as well but they didn't answer.

PQ21953U


Thanks

Lojelo5
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
06-02-2015, 01:05 PM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 10,462
Thanked 1,817 Times in 1,573 Posts
I hate how JVC calls these "multi brand" remotes. It's so misleading. They only work on one brand: JVC.

Almost any JVC S-VHS VCR remote will work, all the way back to the mid 90s models. So more than a decade of models use the same or similar remotes.

See also: Access menu without remote on JVC S-VHS VCR ?

The black ones have dozens of numbers, like PQ21953U, but it's really no different than any other black remote that looks the same.

I never seen PQ11534 before. It must be from the early 90s. Bit it will probably work, too.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- Find television shows, cartoons, DVDs and Blu-ray releases at the TVPast forums.
Reply With Quote
  #3  
06-24-2015, 05:01 AM
Goldwingfahrer's Avatar
Goldwingfahrer Goldwingfahrer is offline
Remembered
 
Join Date: Aug 2013
Location: Switzerland
Posts: 453
Thanked 77 Times in 70 Posts
Quote:
Almost any JVC S-VHS VCR remote will work, all the way back to the mid 90s models. So more than a decade of models use the same or similar remotes.
partly with other keyboard descriptions, for example, for the JVC Hm DR10000

Here are 3 that I have in addition to those shown above


Attached Images
File Type: jpg FB_a.jpg (137.3 KB, 6 downloads)
File Type: jpg FB_b.jpg (114.0 KB, 5 downloads)
File Type: jpg FB_c.jpg (69.5 KB, 4 downloads)
Reply With Quote
  #4  
06-24-2015, 11:59 AM
dpalomaki dpalomaki is offline
Free Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: VA
Posts: 1,120
Thanked 251 Times in 216 Posts
http://www.ebay.com/itm/JVC-LP20878-...-/370641777015
as one of many for under $20 if you don't mind ebay
You could "spend" more in time searching for alternatives.
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using multi-account functions in WHM Brent cPanel WHM 0 09-13-2013 06:31 PM
DR-M10 cd error when multi-regioning, JVC DVD recorder max400 Videography: Cameras, TVs and Players 1 07-07-2011 12:12 PM
Using KVM to control multi computers admin Computers 5 01-08-2011 01:53 AM
Multi-region recorder help manthing Capture, Record, Transfer 7 09-25-2006 03:00 AM
Multi-session dvdr question... Nannyfan Copy DVDs, Duplicate, Replicate 3 07-06-2005 09:51 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 05:20 AM