Quantcast Betamax VCR not playing sound - digitalFAQ Forum
  #1  
05-08-2019, 08:34 AM
ragu0012 ragu0012 is offline
Free Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 73
Thanked 4 Times in 4 Posts
I hope this is the right category for this issue. I've been following the forum for a couple years now.

I was working through my betamax tapes and my beta player died. Being it was cheaper to buy another one than replace it, I got one locally from a trustworthy person.

Getting it all plugged in, however, it does not appear to be playing sound. (Not just capturing sound, but not playing sound because the Peak Level Meters are not lighting up at all)
IMG_0212.jpg

I can hear no sound through the headphone jack either.

Is this a problem anyone has encountered before and does anyone have any suggestions?

For what it's worth, the picture coming from it looks great!

The unit is a Sony SL-HF300


Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony SL-F1 Betamax stops playing after 2 seconds? TONYFRANCE Video Hardware Repair 1 06-25-2018 11:38 AM
Sony DCR-TRV330(PAL) no image/sound when playing tapes? hodgey Video Hardware Repair 4 02-12-2018 11:22 AM
Betamax VCR problems playing pre-recorded tapes? digicube Capture, Record, Transfer 3 03-11-2017 08:32 AM
16mm film to Betamax to DVD to MP4? jbd5010 Encode, Convert for streaming 3 03-11-2017 03:15 AM
My Betamax video tapes go blank while playing? Nayls Capture, Record, Transfer 2 02-08-2013 08:54 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 06:32 PM