Quantcast JVC HR-S7900U menu problem - digitalFAQ Forum
  #1  
09-30-2017, 02:47 PM
waloshin waloshin is offline
Free Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 126
Thanked 8 Times in 8 Posts
When I try to access my menu on my JVC HR-S7900U it either appears but when I try to click over it either goes black or has green wavy lines and over it and freezes.

Capture setup:

AVT 8710
Matrox MX02 Mini MAX

I have tried just running the VCR straight into the Matrox and still get the same problem.
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
09-30-2017, 04:18 PM
waloshin waloshin is offline
Free Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 126
Thanked 8 Times in 8 Posts
https://vimeo.com/236242305
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How is the JVC HR-S7900U ? waloshin Capture, Record, Transfer 1 10-31-2016 08:00 PM
JVC HR-S7900U and Universal Remote question Jazzspot Restore, Filter, Improve Quality 6 10-22-2014 09:42 AM
Wanted: SR-V10U / HR-S7900U motherboards or parts VCR volksjager Marketplace 5 12-07-2012 06:18 PM
Strange JVC SR-VS20U menu problem volksjager Capture, Record, Transfer 2 04-10-2012 01:22 PM
Ulead DVD Workshop 2 Menu Problem bigk181 Author, Make Menus, Slideshows, Burn 1 12-15-2008 09:13 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 12:52 PM