Quantcast Need help taking screenshots - digitalFAQ Forum
  #1  
10-05-2005, 03:48 AM
MBates05 MBates05 is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 44
Thanked 0 Times in 0 Posts
Is there any way to take screenshots of video at a set time intervals? For example taking a screenshot every minute of a film. All help will be much appreciated.

Matt
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
10-05-2005, 02:08 PM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 11,921
Thanked 2,170 Times in 1,870 Posts
VirtualDubMod may have this feature.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- For sale in the marketplace: TBCs, workflows, capture cards, VCRs
Reply With Quote
  #3  
10-05-2005, 03:04 PM
MBates05 MBates05 is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 44
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thanks LS , I will check iot out tmrw or friday.
Reply With Quote
  #4  
10-06-2005, 01:55 PM
MBates05 MBates05 is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 44
Thanked 0 Times in 0 Posts
It seems that you can take a screeshot but not set it to take a screen shot at set intervals.
Reply With Quote
  #5  
10-06-2005, 03:50 PM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 11,921
Thanked 2,170 Times in 1,870 Posts
I recall that it's possible, but it's not an obvious option.
You may have to re-encode the video to like 1fps and output to stills.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- For sale in the marketplace: TBCs, workflows, capture cards, VCRs
Reply With Quote
Reply




Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 05:43 PM