Go Back    Forum > Featured > General Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1  
09-26-2015, 07:58 AM
rocko's Avatar
rocko rocko is offline
Premium Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 468
Thanked 14 Times in 14 Posts
32Mb .avi file upload is timing out on server, Is my current DSL service too slow for DFAQ server?
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
09-26-2015, 08:04 AM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13,786
Thanked 2,496 Times in 2,122 Posts
My speed is slower than that. It sucks, doesn't it? I used to have a 5 Mpbs upload!
Are you trying to attach?
Or upload to one of the CDNs?

This server has a timeout of somewhere between 5-10 minutes, and if your attachment fails to upload in that amount of time, it fails entirely. It can also be a max of only 100 MB. On a slow connection, you're probably lucky to eek by with a 35 MB upload.

The CDN with FTP is far more amicable to us slower uploaders.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- For sale in the marketplace: TBCs, workflows, capture cards, VCRs
Reply With Quote
  #3  
09-26-2015, 11:14 AM
rocko's Avatar
rocko rocko is offline
Premium Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 468
Thanked 14 Times in 14 Posts
Quote:
Originally Posted by lordsmurf View Post
My speed is slower than that. It sucks, doesn't it? I used to have a 5 Mpbs upload!
Are you trying to attach?
Or upload to one of the CDNs?

This server has a timeout of somewhere between 5-10 minutes, and if your attachment fails to upload in that amount of time, it fails entirely. It can also be a max of only 100 MB. On a slow connection, you're probably lucky to eek by with a 35 MB upload.

The CDN with FTP is far more amicable to us slower uploaders.
Looks like my video upload(s) were successful last night at about 3:00 AM Pacific Time!! at about 30MB each..Who knows here in this old Ma Bell-AT&T wired Apartment what is going on? along with the new AT&T "U-Verse" ..I do know that the old Phone/Interface wireboard in the maintenence garage is a complete Rat's Nest Here!!..I get static on my phone line all the time now, with modem (ATT dependent) off or on!
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Properly Upload Images and Attach Files to This Site admin General Discussion 5 01-03-2016 01:34 PM
Help with optimal YouTube upload format/settings? Zoink187 Encode, Convert for streaming 5 03-27-2014 12:10 AM
Recommended upload video format for maximum sound quality on youtube waigy Encode, Convert for streaming 21 09-01-2010 03:37 PM
Upload photos to this site, don't link! admin General Discussion 0 12-23-2008 11:08 PM
How to upload samples to digitalFAQ server (FTP info) admin General Discussion 0 04-28-2006 09:13 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 10:20 AM