#1  
10-18-2009, 03:32 PM
admin's Avatar
admin admin is offline
Site Staff | Web Development
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 4,307
Thanked 655 Times in 457 Posts
Quote:
I was using a jvc gr-sxm515 using a sony VHSC tape when I did a play back it was like fast forward with lines across it never did this before nieces wedding
Something in the camera is damaged, likely a severe alignment issue. What you're seeing could be one of several things.

One problem I've seen is the tape may not know what speed it was recorded in, due to damaged recording from a damaged camera. If you can play it back in a VCR where speed is set rather than auto-detected, it may help to isolate the issue. Unfortunately, only the oldest 1980s VCRs tend to have manual playback speed settings.

For something like this, I'd have to see the tape, run it through some equipment here, and see how it reacts.

- Did this site help you? Then upgrade to Premium Member and show your support!
- Also: Like Us on Facebook for special DVD/Blu-ray news and deals!
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ulead DVD Workshop PSD lines lordsmurf Author, Make Menus, Slideshows, Burn 3 03-14-2009 08:45 PM
? Video Rewinder/Fast Forwarder WEW3 Capture, Record, Transfer 1 09-16-2008 01:52 PM
Video plays two clips intermittently naga Capture, Record, Transfer 1 07-07-2008 09:49 AM
Digital8 capture via 1394 Plays fast X2?? cgcarter Capture, Record, Transfer 3 04-22-2008 04:42 PM
MPEG 2 plays upside down in windows media player MBates05 Videography: Cameras, TVs and Players 7 11-09-2005 07:32 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 07:11 AM