#1  
11-23-2022, 08:01 PM
ENDIF ENDIF is offline
Free Member
 
Join Date: Nov 2022
Posts: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
I have three JVC BR7000URs and they all display the same behavior:

- I can fast forward a tape or rewind it
- I cannot get any of the decks to play or record: it starts making noises like it will, then doesn't.

I switched it between remote on and off thinking that might be the issue, no change.

Tried different tapes, both commercial movies and Maxells. No difference.

The 5000hr runtime indicators on all three are of course red, but that wouldn't prevent the unit from operating, right? It's just an indicator of reliability.. right? Because that would be stupid.

There must be some simple thing I'm missing, since all three are behaving the same, but there's no manuals that I can find for this model anywhere.

Suggestions?

Thanks in advance.
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
Reply




Tags
br7000, duplicator, jvc, vhs

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to record from WWE Network? Superstar Capture, Record, Transfer 13 09-15-2018 05:25 AM
ATI MMC PVR 8.8 crashed on record? rocko Capture, Record, Transfer 1 03-20-2017 10:22 PM
JVC DR-M100 - Nothing happens when I press record? TheCatacomb Video Hardware Repair 13 04-14-2015 11:50 PM
JVC DR-M10 won't record cyber-junkie Video Hardware Repair 26 03-10-2010 09:25 AM
Can't Record From DVR to DVD Recorder rob0466 Capture, Record, Transfer 7 02-19-2009 06:52 AM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 08:31 PM