#1  
10-28-2006, 07:55 AM
Pepeart Pepeart is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: New Cuyama, Ca, USA.
Posts: 41
Thanked 0 Times in 0 Posts
what the heck I tried Sony-Memorex and Verbatim and it doesnt recognise 16x media.
Reply With Quote
Someday, 12:01 PM
admin's Avatar
Ads / Sponsors
 
Join Date: ∞
Posts: 42
Thanks: ∞
Thanked 42 Times in 42 Posts
  #2  
10-28-2006, 09:22 AM
MagnificentMarcus MagnificentMarcus is offline
Free Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: , Washington, USA.
Posts: 283
Thanked 6 Times in 6 Posts
I've had the same problem with mine! It does recognize TY02 8X and I also use the
Verbatim -RWs. Sony forget it.
Reply With Quote
  #3  
10-29-2006, 02:31 AM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13,814
Thanked 2,501 Times in 2,126 Posts
I use Verbatim DVD-R 1x-16x discs all the time.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- For sale in the marketplace: TBCs, workflows, capture cards, VCRs
Reply With Quote
  #4  
02-06-2008, 06:17 AM
Konfusion Konfusion is offline
Free Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 183
Thanked 1 Time in 1 Post
see other people are having this issue. can someone tell the the exact type of dvd-rw that will work. so i can go to best buy and buy a small pack of dvdrw disc

Reply With Quote
  #5  
02-06-2008, 07:06 AM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13,814
Thanked 2,501 Times in 2,126 Posts
Buy 2x DVD-RW.
Verbatim, Sony and TDK are all good choices.

See the list of deals at http://www.digitalfaq.com/reviews/dvd-media.htm

Also check around at the various vendors listed at http://www.digitalfaq.com/reviews/buy-blank-discs.htm
Or at http://www.digitalfaq.com/forum/show...-com-1528.html

A bit pricey, but you can find them at http://www.americal.com/pd/VER94501.html

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- For sale in the marketplace: TBCs, workflows, capture cards, VCRs
Reply With Quote
  #6  
02-06-2008, 08:15 AM
Konfusion Konfusion is offline
Free Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 183
Thanked 1 Time in 1 Post
why 2x?? those are expensive
Reply With Quote
  #7  
02-06-2008, 10:00 AM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13,814
Thanked 2,501 Times in 2,126 Posts
The machine was built during 2x days. The discs only run about $2 each, not expensive.
I own 35 discs, but use less than 10-15 at any time.


- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- For sale in the marketplace: TBCs, workflows, capture cards, VCRs
Reply With Quote
  #8  
02-06-2008, 10:10 AM
Konfusion Konfusion is offline
Free Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 183
Thanked 1 Time in 1 Post
o ok
Reply With Quote
  #9  
02-06-2008, 10:37 AM
Tranzor Tranzor is offline
Free Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 92
Thanked 0 Times in 0 Posts
they must have changed more in the machine (I have the drm100s) other than the fix for the loading drive error. All I use are Sony 16x with no issues
Reply With Quote
  #10  
02-06-2008, 10:42 AM
lordsmurf's Avatar
lordsmurf lordsmurf is offline
Site Staff | Video
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13,814
Thanked 2,501 Times in 2,126 Posts
The 100 has a newer OptiArc drive in it, therefore newer firmware. Nothing major.

- Did my advice help you? Then become a Premium Member and support this site.
- For sale in the marketplace: TBCs, workflows, capture cards, VCRs
Reply With Quote
  #11  
02-06-2008, 11:31 AM
Konfusion Konfusion is offline
Free Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 183
Thanked 1 Time in 1 Post
i dont have any loading disc issues atleast not yet.
Reply With Quote
Reply




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to find media ID for CD media? admin Blank Media 0 12-23-2008 09:08 PM
JVC DR-M10S problem mlaviolette Capture, Record, Transfer 9 10-11-2004 07:02 PM

Thread Tools



 
All times are GMT -5. The time now is 12:25 PM